PUBG'ye Yeni Harita "Sanhok" Ne Zaman Geliyor?

PUBG’ye Yeni Harita “Sanhok” Ne Zaman Geliyor?


PUBG, 29 Mayıs güncellemesi geldi ve yeni 4×4 haritası olan Sanhok 4.kez test sunucularına geliyor. PUBG’ye Yeni Harita “Sanhok” Ne Zaman Geliyor? Yeni haritanın tüm sunuculara gelme tarihi de açıklandı. İşte tüm detaylar.

[ilgiliicerik icerik_id=”18159″]

PUBG'ye Yeni Harita "Sanhok" Ne Zaman Geliyor?

Geçen haftaki dev güncelleme notlarında ele alındığı gibi, en yeni harita olan Sanhok‘un tüm ince ayrıntılarını iyileştirmek için çok çalıştık. Bu hafta Sanhok, Experimental Server’da dördüncü bir test için tekrar geri geliyor. Daha önce olduğu gibi, PUBG’nin bir kopyasına sahip olan herkes, Steam kütüphanenizde bulunan “PUBG: Deneysel Sunucunun” güncellenmiş sürümünü indirerek oynayabilecektir. Sanhok’ta 22 Haziran 2018’de PC’de yayınlanıyor

Yeni Harita “Sanhok” Ne Zaman Geliyor?

[ilgiliicerik icerik_id=”18279″]

:: TEST BAŞLAMA TARİHLERİ

31 Mayıs saat 19:00 PDT (Pasifik Yaz Saati) / 1 Haziran, saat 04:00 CEST (Orta Avrupa Yaz Saati) / Haziran 1, saat 11:00 KST (Kore Standart Saati)

:: TEST BİTİŞ TARİHLERİ

4 Haziran, 04:00  PDT (Pasifik Yaz Saati)  / 4 Haziran, 13:00 CEST (Orta Avrupa Yaz Saati) / Haziran 4, saat 04:00 KST (Kore Standart Saati)

Bu muhtemelen Experimental Server’daki son Sanhok testi olacaktır. Her şey programa göre giderse, Sanhok Haziran ayı sonuna kadar aktif sunucularda herkese açık şekilde gelecektir. Başlatıldıktan sonra bile sizden aldığımız geri bildirimlere göre değişiklikler yapmaya devam edeceğiz.

 

 

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum atmayı unutmayın! Teknoloji ve oyun içeriğini okumak isterseniz teknodiot.com'a göz atın! Daha fazlası için TwitterInstagram, YouTube ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu