PUBG 7 Mayıs Güncelleme Notları

PUBG, 7 Mayıs Güncelleme Notları

Abone Ol 

Codename: Savage Etkinliği Geri Dönüyor (Yeni Bir İsim ile). Detaylar bu haberimizde. İşte PUBG 7 Mayıs güncelleme notları;

[ilgiliicerik icerik_id=”16570″] [ilgiliicerik icerik_id=”16526″]

PUBG, 7 Mayıs Güncelleme Notları

Codename: Savage Etkinliği Geri Dönüyor (Yeni Bir İsim İle)

Yeni 4x4km ada haritamız, test sunucularına geri dönüyor ve bu sefer yeni bir ismi var.

“Codename: Savage” başlıklı blog yayınlarımızda (burada bölüm 1, bölüm 2 burada) açıkladığımız gibi, bu yeni harita, Tayland ve Filipinler’de bulunanlar dahil olmak üzere Güneydoğu Asya’daki çeşitli adalardan esinlenmiştir. Bu ilhamı yansıtmak için, iki kelimelik bir hodgepodge kombinasyonunu icat ettik:

İlk olarak, “eğlence:” için Tayca sözcük สนุก (“sah-nook” gibi telaffuz edilir) İkincisi, Filipino (Tagalog) kelimesi “chicken:” manok (“mah-nok” olarak telaffuz edilir)

İkisini birleştirin ve Codename olsun: Savage’ın yeni adı: Sanhok (“sah-nok” olarak telaffuz edilir). Bizi hızla büyüdü ve umarız hepiniz onu sevdiğimiz kadar seviyoruz!

PUBG, 7 Mayıs Güncelleme Notları

Şimdi gerçek haberlere gidelim. Sanhok’ta yeni bir test turu açmak üzereyiz ve bu defa PUBG’nin bir kopyasının sahibi olan herkes oynayabilecektir – Kapalı Deneysel Sunucuyu “Deneysel Sunucuyu” çeviriyoruz. Steam kütüphanenizde yakın bir zamanda.

Test Programı

TEST BAŞLATIYOR: 10 Mayıs Perşembe ,19:00 PDT (Pasifik Yaz Saati) /  11 Mayıs Cuma, 04:00 CEST (Orta Avrupa Yaz Saati) / Mayıs 11 Cuma, 11:00 KST (Kore Standart Saati)

TEST BİTİYOR: 14 Mayıs Pazartesi, saat 4:00 PDT (Pasifik Yaz Saati) / 14 Mayıs Pazartesi, saat 13:00 CEST (Orta Avrupa Yaz Saati)/ Mayıs 14 Pazartesi 08:00 KST (Kore Standart Saati)

Sanhok’un tam lansmanı artık sadece birkaç ay sürerken, test kullanıcılarının bize verdiği geri bildirimlere dayanarak çok sayıda değişiklik yapmayı umuyoruz, bu yüzden lütfen katılın!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum atmayı unutmayın! Teknoloji ve oyun içeriğini okumak isterseniz teknodiot.com'a göz atın! Daha fazlası için TwitterInstagram, YouTube ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu