TeknoDiot
     
     
     

PUBG, 24 Mayıs Güncelleme Notları

PUBG, 24 Mayıs Güncelleme Notları

PUBG’ye 24 Mayıs itibariyle güncelleme geldi. Bu güncelleme hakkında tüm detayları vereceğiz. İşte PUBG, 24 Mayıs Güncelleme Notları;

PUBG, 24 Mayıs Güncelleme Notları

Etkinlik Modu: Ghillie Crossing

Merhaba millet!

Bu haftaki etkinlik sadece en sinsi yılanlar içindir. Sadece bir iniş ve yakın dövüş silahı, Erangel’de 100 kişilik bir patlama. Tırnaklar ve civatalar için yağma yaparken, ghillie takımlarına dikkat etmeyi unutmayın; bunlar olağan dünya yağmalarının yanında rastgele doğarlar. Şansın en iyisi ve okçuluk senin güçlü takımın değilse, her zaman insanları ölümüne yollayabilirsin.

Aşağıdaki tüm etkinlik ayrıntıları.


ETKİNLİK PROGRAMI

Başlangıç Tarihi: 24 Mayıs 23:00 PDT (Pasifik Yaz Saati) / 25 Mayıs, 07:00 CEST (Orta Avrupa Yaz Saati) / Mayıs 25, 14:00 KST (Kore Standart Saati)
Son Tarih: 27 Mayıs 19:00 PDT (Pasifik Yaz Saati) / 28 Mayıs, 4 Mayıs CEST (Orta Avrupa Yaz Saati) / Mayıs 28, 11:00 KST (Kore Standart Saati)


MEVCUT OLGULAR

  • Erangel’de 4 kişilik takımlar (Tüm Bölgeler)
  • NA / AB / AS / SA / SEA / OC: TPP ve FPP
  • KR / JP: TPP

GHILLIE CROSSING OLAY KURALLARI

  • Dünya yumurtlama silahları sadece çapraz ve yakın silahlar içerir.
  • Ghillie Suits diğer dünya yağma yanında bulunur.
  • Mavi bölge hasarı, son oyun yaklaştıkça katlanarak artar.
  • Hiçbir araç doğmaz.
  • İlk güvenli bölge her zaman haritanın merkezi etrafında şekillenir.

[ilgiliicerik icerik_id=”17958″]


Loot Spawn

  • Sadece 2x, 3x ve 4x kapsamları yumurtlar (daha büyük kapsamlar)
  • Cıvatalar, el bombaları, sarf malzemeleri ve tatar yayı balıkçılığı ve kapsamları gibi ek parçalar da dahil olmak üzere dünyadaki diğer tüm ürünler normal bir oranda ortaya çıkar.

DİĞER ETKİNLİK KURALLARI

  • Hava “güneşli” olarak kilitlenir.
  • Redzonlar ve bakım paketleri devre dışıdır.
  • Katil spekülasyonu etkinleştirildi

Teknoloji, oyun, donanım, yapay zeka, bilim, otomobil ve yazılım sektörleriyle ilgili güncel tüm içeriklere teknoloji haberleri ve oyun haberleri kategorileri üzerinden yakından takip edebilmeniz mümkündür.


League of Legends Taktik Savaşları Oynanış Rehberi

Uğur Aydemir

Oyunculara Müjde: Assassin’s Creed Odyssey Büyük İndirime Girdi

Buğra Noyan

Hearthstone’da Yeni Bir Dönemin Kapısı Aralanıyor

Buğra Noyan

Yorum Yap

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.