arama

PUBG, 13 Nisan Güncelleme Notları

Bugün tarihi ile (13 Nisan 2018) PUBG'ye 25,5 MB'lık güncelleme geldi. Bu güncellemede neler var işte bu sorunu cevabı bu haberimizde. İşte PUBG 13 Nisan güncelleme notları;
PUBG, 13 Nisan Güncelleme Notları
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • Serhan Durgutlu

Bugün tarihi ile (13 Nisan 2018) PUBG’ye 25,5 MB’lık güncelleme geldi. Bu güncellemede neler var işte bu sorunu cevabı bu haberimizde. İşte PUBG 13 Nisan güncelleme notları;

Etkinlik Modu: Savaş

Savaş, PUBG’ın en ölümcül Olay Modu’dur. Erangel’in küçük bir dilimi üzerinde hakimiyet için yarışmak için üç 10 kişilik mangalardan birine katılın. Ne zaman ölürsen, bir uçakta tekrar görüneceksin ve bir kez daha kargaşaya düşeceksin. 200 puan alan ilk takım kazanır.

ETKİNLİK PROGRAMI

Başlangıç: 12 Nisan, 7pm PDT / 13 Nisan, 4am CEST / 13 Nisan, 11:00 KST

Bitiş: 15 Nisan 7pm PDT / 16 Nisan, 4am CEST / 16 Nisan, 11 AM KST

MEVCUT OLGULAR

Erangel’de 10 kişilik Mangalar (Tüm Bölgeler)

  • NA / EU / AS / SEA / OC: TPP ve FPP
  • KR / JP / SA: TPP

GENEL OLAY KURALLARI

  • Tüm oyuncular 10 kişilik takım halinde toplanır. Her oyunda en fazla 30 oyuncu (üç tam takım) olacaktır.
  • Lütfen 10’dan az oyuncuya sahip bir takımın çöpçatanlık durumuna bağlı olabileceğini unutmayın.
  • Uçak havaya girdikten hemen sonra, güvenli bölge harita üzerinde görünür.
  • Güvenli bölge son derece küçüktür ve oyun süresince hiçbir zaman kapanmaz veya yerini değiştirmez.
  • Öldürmek takımın için puan kazanır. 200 puan alan ilk takım kazanır.(Öldürmek: +3 puan DBNO: +1 puan Revive: +1 puan Takım öldür / Takım DBNO: -5 puan)
  • 5 dakikalık süre sınırından önce hiçbir takım 200 puana ulaşmazsa, en yüksek puana sahip takım kazanan (kazanan) ilan edilir.
  • Her öldürdüğünde başka bir uçakta yeniden doğacaksın.

YÜKLEME, LOOT VE BAKIM PAKETLERİ

Tüm oyuncular aşağıdaki ekipmanla birlikte üretilecek:

  • Bir rastgele AR veya DMR donanımlı
  • Bir rastgele tabanca
  • Birinci seviye kask
  • Bir seviye yelek
  • Bir el bombası

Binalarda ve her 90 saniyede bir bırakan bakım paketlerinde ek ganimet bulunabilir.

DİĞER ETKİNLİK KURALLARI

  • Hava “güneşli” olarak kilitlenir.
  • Oyuna atlamadan önce arkadaş listenizden 9 oyuncuyu partiye davet edebilirsiniz.(Takım yuvalarının geri kalanı otomatik eşleme sistemi ile doldurulacak.)
  • Katil spekülasyonu devre dışı bırakıldı.
  • Redzone devre dışı.

TeknoDiot'u Facebook'tan Takip Edin!